Xman silicone

Glijmiddel is een zeer onderschat product en zou, wat ons betreft, bij iedereen in zijn of haar nachtkastje moeten liggen. Voor zowel mannen als vrouwen zorgt glijmiddel namelijk voor een vergroting van de seksuele ervaring. Bij vrouwen zorgt glijmiddel ervoor dat de vagina vochtiger gaat aanvoelen en penetratie makkelijker een aangenamer verloopt. Daarnaast is glijmiddel voor beide seksen goed te combineren met verschillende seksspeeltjes zoals dildo’s, vibrators of masturbators.

Wat zijn de voordelen?

Veel vrouwen ondervinden door bindmiddelen in silicone glijmiddelen irritaties in en rond de geslachtsstreek. Xtreme Silicone bevat geen bindmiddelen!!

Glijmiddelen dienen geregistreerd te zijn als een cosmetica artikel of als een medisch hulpmiddel. Bij registratie als een cosmetica artikel behoeft deze niet getest te worden en kan het zijn dat deze daardoor niet veilig zijn voor inwendig gebruik.

Wij hebben er voor gekozen om Xtreme Silicone uitvoerig te laten testen door officiële instanties. Deze hebben Xman silicone geschikt bevonden als medisch hulpmiddel (veilig voor inwendig gebruik) en daardoor draagt Xtreme Silicone het CE-Keurmerk !