Tina op de parkeerplaats geneukt

Ik hield niet zo van buitensex. Maar toen ik Tina tegenkwam, werd alles anders. We waren aan het wandelen en praten, tot ze mij op de parkeerplaats vroeg of ik iets stouts wilde doen. Ze nam mij mee naar een auto, en daarachter staand trok ze haar rokje uit en begon ik haar langzaam te vingeren…

Ik had het eerder niet zo op sex in de buitenlucht. Ik vond het maar raar en wilde niet betrapt worden. Dat was eigenlijk mijn grootste angst. Ik wilde niet gezien worden door een bekende of nog erger, door een familielid. Maar dit alles werd heel anders toen ik Tina had ontmoet. Tina was het soort vrouw dat alles deed wat eigenlijk niet mocht. Ze was dan ook regelmatig op de vlucht voor de politie. Niet dat ze overvallen pleegde of dat soort dingen, maar ze was gewoon lekker stout. Zo brak ze regelmatig bij iemand in en keek dan of er vibrators of iets dergelijks in het huis waren en daar ging ze zich dan uitvoerig mee bevredigen, op het bed van de bewoners. Dat soort dingen deed Tina dus. En ik leerde haar gewoon kennen tijdens een wandeling en meteen was het raak. Hoe dat nou precies kwam, ik weet het niet honderd procent zeker. Ik weet in ieder geval dat ze ik haar ogen zo waanzinnig mooi vond en toen had ik haar prachtige lichaam nog niet eens goed bekeken. Ze sprak mij zomaar aan, terwijl ik door het park aan het wandelen was. Ze liep met mij op en ondertussen verlieten we het park en gingen we de stad in. We hadden niet eens echt door waar we naartoe gingen, het was prima zo. Op een gegeven moment liepen we een doodlopende weg in, die wel bij een parkeerplaats uitkwam. Daar stonden we dan, een beetje om ons heen te kijken, toen Tina mij ineens vroeg of ik er zin in had om eens iets heel stouts en sexy te gaan doen. Ik voelde een gevoel in mij opkomen dat ik nog niet eerder ervaren had en ik besloot met dat gevoel mee te gaan. “Ja,” zei ik zomaar ineens. Het was er al uit voordat ik het echt tot mij door kon laten dringen. Ze glimlachte, pakte mijn hand en trok mij mee naar de meest ver geparkeerde wagen. Ze keek even om zich heen en toen ze er zeker van was dat we alleen ware, trok ze haar rokje uit en stond ze met een ontbloot onderlijf voor me. Ik wist niet wat ik zag, wat een prachtige benen en zo’n mooie kale poes. Het was erg warm buiten dus van de tocht zou ze geen last hebben. Ze begon mijn hand naar haar poesje te brengen. Ik begon mijn vingers aan het werk te zetten. Al snel had ik haar schaamlippen een beetje van elkaar weten te krijgen en terwijl de zon op ons scheen liet ik mijn middelvinger in haar poesje glijden. Het voelde heel erg lekker zacht en nat aan. Terwijl ze daar redelijk wijdbeens stond te genieten van mijn vingerkunsten, maakte Tina mijn broek los en liet deze van mijn kont zakken. Ze nam mijn harde paal in haar handen en begon hem af te trekken. Sneller en sneller. Ik voelde mijn penis harder worden en uiteindelijk ging Tina door haar knieën en begon ze mij te pijpen. Ik keek een beetje om mij heen, kijkend of er iemand aan het aankomen was. Ik maakte mij gek genoeg helemaal niet druk of er vrienden of familie aan zouden komen lopen. Daar dacht ik geeneens bij na. Toen ik zag dat de kust voorlopig veilig was, keek ik naar het mooie hoofdje van Tina, die mij zalig aan het afzuigen was. Er stak een briesje op, waardoor haar haren uit haar gezicht waaiden en zo kon ik alles nog een beetje beter zien. Tina zoog uitvoerig aan mijn lul en nam mijn eikel tussen haar tanden en beet er zacht en plagerig in, waarna ze mijn paal uiteindelijk met rust liet. Althans, met haar mond. Want kort daarna ging ze tegen de auto leunen en deed ze haar benen weer van elkaar. Ik voelde mijn hart als een idioot tekeer gaan, maar ik vond het geweldig. Ik kwam achter haar staan en begon haar zalig op zijn hondjes af te palen. Het gevoel dat door mijn lichaam ging is niet te omschrijven. Ik voelde me de koning te rijk, dacht alles aan te kunnen. Het was gewoon heel bizar, vooral omdat ik buitensex ieder ander moment af zou keuren. Ik hield Tina stevig beet en doordat zij haar handen op het dak van de auto had leunen, begon die hard te schudden terwijl ik vol overgave in haar kletsnatte spleetje aan het rammen was. Mijn paal glinsterde van haar geil en ik hoorde het daar beneden soppen. Ze was echt flink nat, waardoor ik alleen maar meer opgewonden werd. Ik neukte inmiddels in heel hoog tempo, waardoor de auto zo hard schudde dat het alarm afging. Ik schrok er wel van maar bleef doorgaan. Uiteindelijk moest ik mijn pik uit haar trekken en spoot ik over haar billen heen en een klein beetje over haar bovenkleding, maar dat vond Tina niet erg. We waren nog maar net klaar en i kstond bewonderend naar mijn eigen zaad op at kleine ronde kontje van Tina te kijken en hoe het eraf aan het druppelen was, toen er in de verte een boos schreeuwende man aan kwam rennen. Snel trokken we onze kleren aan en maakten we dat we wegkwamen. Lachend stopten we een aantal straten verder. Tina gaf mij een kus en zei dat ze me nog wel eens tegen zou komen en dat we dan misschien nog zo’n avontuur zouden gaan beleven. Ik kuste haar terug en zei dat ik dat heel erg fijn zou vinden. Helaas heb ik haar sinds die tijd, zo’n drie maanden geleden, niet meer gezien. Maar ik heb stille hoop dat ze ooit nog eens in mijn leven terug zal keren.